Tel.: 06/22/562-380 | E-mail: mail@ezerszo.hu
Név:*
E-mail:*

Móri a legjobb!

Cégünk 2016-ben már nyolcadik alkalommal kapott megtisztelő megbízást a Móri Bornapok kiadványai, dekorációs eszközei elkészítésére és a szponzor- és reklámszervezésére.

Móri lokálpatriótaként minden évben örömmel vállaltuk ezt a szakmai kihívást jelentő feladatot. Nagy örömünkre a Móri Bornapok színvonala, látogatottsága ebben az időszakban folyamatosan növekedett, először "Jó", majd 2015-ben "Kiváló" minősítésű fesztivál címet kapott, amellyel az országban csak 17 fesztivál büszkélkedhet. Reméljük, ehhez a sikerhez mi munkánk is hozzájárult....

A Móri Bornapok hírneve, pozitív megítélése 2016-ra olyan szintet ért el, hogy a Borászportál.hu által meghírdetett "Most kiderül, melyik a magyarok kedvenc borfesztiválja" internetes szavazáson versenyben van az első helyért!

A boraszportal.hu honlapon található a szavazás elérhetősége.

Update:
A móri kultúra- és borszeretők, továbbá a szervezők nagy örömére - 7.500 szavazattal a Móri Bornapok győzelmével zárult a szavazás.  2016-ban a Móri Bornapok lett Magyarország legkedveltebb borfesztiválja.

Hajrá Móri Bornapok, hajrá Ezerjó Hazája!





Móri Fúvósok 4.

Kedves Barátaink!
Megjelent a Móri Ifjúsági Fúvószenekar 2014-es zenei válogatás CD albuma, cégünk az Ezerszó Reklám és Média Stúdió hozzájárulásával. Zenekedvelők és lokálpatrióták révén mi is kötelességünket éreztük, hogy támogassuk a móri fúvószenekart, ezért vállaltuk, hogy elkészítjük a zenekar albuma borítójának és lemezkorongjának grafikai tervét. Azt biztosan kimondhatjuk, hogy az Ezerjó hazája nem csak boráról, hanem sikeres fúvószenekaráról is ismert, amely számos szakmai díja mellett Mór várostól PRO URBE díjat is kapott.
Szívből gratulálunk a zenekar eddigi munkájához és további sikerekben gazdag éveket kívánunk nekik!

 

Tovább...




Mór Városbarangoló

Kedves Barátaink!

Az idei Bornapra megjelent legújabb kiadványunk a „Mór Városbarangoló” című könyv a városi önkormányzat megrendelésére! Ez a magyar, német és angol nyelvű móri turisztikai kiadvány tartalmazza Mór város rövid történetét, a látnivalókat, műemlékeket, szobrokat, a köztéri nevezetességeket, a különféle szabadidő eltöltési lehetőségeket. A borvidéki hagyományőrzés, a borok és a gasztronómia is kiemelten szerepel a kiadványban. Újdonság a móri városi rendezvények teljes körű leírása március 15-től az adventi időszakig, továbbá  városunk három nagy szülöttjének bemutatása. Bízunk abban, hogy a kiadvány igazi kincsestár lesz az idelátogató vendégek és a móriak számára is. Az első visszhangok nagyon pozitívak….

Tovább...




A reklám fontos

Hogyan teremt a reklám 10 forintból 47-et?

Az MRSZ és a PwC azt vizsgálta, milyen hatással van a reklám a gazdaságra és a társadalomra. Azon túl, hogy 10 forint addicionális reklámbefektetés 47 forinttal bővíti a gazdaság teljesítményét, nem elhanyagolható az árleszorító és az innovációs hatás sem. Emellett bizonyos társadalmi kérdések is így kerülhettek a fogyasztók látókörébe - hangzott el a sajtótájékoztatón.

2013. október 15-én látott napvilágot a Magyar Reklámszövetség (MRSZ) és a PwC kutatásának első részlete, benne a fő számmal: 10 forint reklámbefektetés 47 forint pluszt jelent a gazdaság számára. Ez azt jelenti, hogy a 2012-re becsült net-net 174 milliárd forintnyi reklámköltés 820 milliárd forintot generált a magyar gazdaságban. Most további részleteket árultak el. Mint Urbán Zsolt, az MRSZ elnöke és Hivatal Péter, a projekt vezetője elmondta: a reklám 3 százalékkal emelte a magyar GDP-t, és eközben közvetlenül - a piackutatással együtt - 13 ezer embernek ad munkát, közvetetten pedig több mint 50 ezer ember munkáját érinti (és ebben az ügyféloldali marketingesek még nincsenek is benne).

 

Tovább...




A titok!

A titok: Hogyan lesz Önnek 5 Ft-ból 5000 Ft bevétele?


Most arra gondol, hogy ez valami átverés, vagy valami újabb olcsó lenyúló akció? 
Zseniális hírem van az Ön számára: Nem az!

Miért?

Íme néhány jó tanács, ami biztos bevételt hoz a vállalkozásának!

Mielőtt a lényegre térnénk, nézzük mi van az 5 Ft mögött.

A példánkban legyen 5000 olyan megcélzott vásárló, akiknek egyenként 5 Ft-ért a szolgáltatásunkat vagy termékünket kiajánljuk. Természetesen ebből nem lesz mindenki potenciális vásárló, hiszen nem kell mindenkinek új cipőt vásárolnia, vagy mosóport vennie egyidőben, de a nagy számok törvénye alapján valaki biztosan vásárolni fog. A kérdés, hogy mekkora ez a kör és milyen arányban fognak vásárolni az Ön üzletében? Tegyük fel, hogy ebből az 5000-ből 200 vásárló akar új cipőt, ez nem nagy szám, és gondolhatjuk azt, hogy a többi akkor kidobott pénz. Igen ám, de ez csak akkor igaz, ha az ebből származó bevételünk nem fedezi a kiadásainkat, ennek az esélye egy jó akció esetén a nullával egyenlő.
Önnek erre a 200 vásárlóra kell koncentrálnia, akik biztosan vásárolni fognak. Ezekből biztosan lesznek olyanok, akik az olcsó cipőt favorizálják és lesznek olyanok is, akik a jobb minőségre utaznak.
Lesz aki Önnél vásárol és lesz aki nem. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ebből a 200-ból a fele lesz potenciális vásárló.

..elég ez nekem?

kérdezhetnénk jogosan, hiszen a 100 vásárlóra költöttünk 25.000,-Ft-ot, akkor mennyi cipőt kell eladni, hogy rentábilis legyen az üzlet. Tegyük fel, hogy egy cipőn 1500,-Ft a haszon, akkor 17 cipőt kell eladni, hogy nullán legyünk és marad 83 potenciális vásárló. Önnek ezért a 83 vásárló miatt éri meg 5000 ügyfelet megkeresni.

Tovább...




Megújult weboldalunk

Kedves Honlap látogatók!

Örömmel számolhatunk be arról, hogy számos megrendelés teljesítése mellett 2011-ben jutott időnk és energiánk új weboldalunk elkészítésre, amely a korábbinál jobban visszatükrözi az "ezerszós hangulatot" és egyedi látványvilágot. Fő célunk, hogy üzleti partnereink a honlapunkon jobban tájékozódhassanak szolgáltatásainkról, referenciáinkról, de emellett igyekszünk hasznos kiegészítő információkkal is ellátni a szakmai érdeklődésű látogatókat.

Új honlapunkon terveink szerint folyamatosan gyarapodnak majd a közzétett anyagok, és reméljük érdemes lesz időről-időre visszatérni az újdonságok miatt. 

Szivesen vesszük véleményüket, észrevételeiket akár hozzászólás, akár közvetlenül nekünk szánt elektronikus levél formájában.

Üdvözlettel:
az Ezerszó csapata